Merikalastus.info Keskustelu Kalastus Keskustelu

Majoituspaikat, Vuokraveneet, Kalastusleirit, Leirintä, Telttailu => Mökit ja muut yksityismajoitukset => Aiheen aloitti: Dartsmaster - 10.08.09 - klo:09:41

Otsikko: Nordre Hestnes Gård, Laksvatn, Norway (Tromssasta n. 25 km etelään).
Kirjoitti: Dartsmaster - 10.08.09 - klo:09:41
Asunto on vanhan navetan päätyy tehty kaksio. Koko 41 m2. Makuuhuoneessa kolme sänkyä, joista yksi ns. yläpeti. Olohuoneen sohva käännettävissä kahdelle nukkumapaikaksi ja oli kuulemma ihan hyvä nukuttava. Keittiössä oli kamoja 4 hengelle, mutta erittäin kattava valikoima. Mm juustohöylä ja kierrekorkin avaaja löytyi, jotka usein puuttuvat. Pesuaineita, foliota, tuorekelmua ja esim öljyä löytyi tällä kertaa edellisten jäljiltä. Pakastin alakerrassa autotallissa. Vessassa suihkukoppi ja lattialämmitys. Hintaa kuului pyyheet ja lakanat. Isohko terassi mukavasti vuonoon päin. Talon ja rannan välissä tie, mutta erittäin harvaan käytetty. Hevosia, minipossuja ja kanoja pihassa. Rakennettu 2009, eli huippukunnossa. Maatilan hoito voi ärsyttää herkkiä lomanviettäjiä. Isännällä 50L minipanimo.. En kehdannut kysyä maistiaisia  ;) Paikasta lisää tarinaa "reissujutuissa". http://www.nordre-hestnes-gaard.no/ Dinturin linkki on http://www.dintur.no/parentproductinfo.aspx?ProductID=Hestn Videota http://www.youtube.com/watch?v=lwAWosYYu3w
Otsikko: Vs: Nordre Hestnes Gård, Laksvatn, Norway (Tromssasta n. 25 km etelään).
Kirjoitti: Sepi-? - 10.08.09 - klo:23:04
Olisit kysynyt vaan, sillä kyllä siitä tulee useita satseja vuoden mittaan ja kokemuksesta voin sanoa, että ei niitä yksi tyyppi jaksa millään juoda kaikkea.
Jos nyt tarkoitit olutta, sillä useilla on Norskeissa omat jalostamot myös, joissa marjasato muokataan jalompaan muotoon.
Marjatkaan ei niin pakollisia ole, kunhan piisaa hiivaa ja sokeria, mutta kuka sitä juo, onkin eri asia.

Itselläni kertyi aikoinaan yli kolmentuhannen pullon varasto olutta viinikellariin ja itsetehdyn säilyvyys on aika kintaalla, joten hätäjuomingithan siitä tulivat.
Kaverin avustuksella saatiin hupenemaan yllättävän hyvin ja sellainen pikku juttu noissa teese itse kaljoissa on, etteivät ne lihota lainkaan samallatavoin kun paikallisen olut.
Prosentteja noin 8, mikä oli ihan Ok vielä maun kannalta, sillä voittivat kaupan bisset mennen tullen.
Tämä muuten liittyy kalastukseen oleellisesti, jos nyt joku sattuu epäilemään.
Otsikko: Vs: Nordre Hestnes Gård, Laksvatn, Norway (Tromssasta n. 25 km etelään).
Kirjoitti: Dartsmaster - 11.08.09 - klo:00:08
Laiteissa oli tuon firman logo http://www.brauhaus-austria.com/ Kyllä silä tekee tuhansia, ellei kymmeniätuhansia litroja vuodesa, jos haluaa. Hiukan harmittaa, ettei käyty ruinaamassa maistiaisia :)
Otsikko: Vs: Nordre Hestnes Gård, Laksvatn, Norway (Tromssasta n. 25 km etelään).
Kirjoitti: Sepi-? - 11.08.09 - klo:00:34
Ohhoh, laatulaitteet ja kalliitkin vielä, mutta jos ajattelee lopputuloksena olevan erittäin laadukasta olutta kolmenkymmenen sentin litrahinnalla, niin saattaa olla kotiin ikävä suhteellisen usein.
Näin se kalastusmatkailu lisää ihmisten tietoja ja samalla tutustuu mielenkiintoisiin ihmisiin.

Onko kolmekymmentä sitten onnen luku, on eri tarina: http://www.avaruusmies.com/vitsit/suomi/224.html