Tervetuloa,
Vieras
. Ole hyvä ja
kirjaudu
tai
rekisteröidy
.
1 tunti
1 päivä
1 viikko
1 kuukausi
Ikuisesti
Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Uutiset:
Etusivu
Ohjeet
Merikalastus.info
Haku
Kalenteri
Kirjaudu
Rekisteröidy
Merikalastus.info Keskustelu Kalastus Keskustelu
»
Kalan valmistus
»
Kalaruokia ja kokkausvinkkejä
»
Makrilli suolakalana
« edellinen
seuraava »
Tulostusversio
Sivuja: [
1
]
Siirry alas
Kirjoittaja
Aihe: Makrilli suolakalana (Luettu 12215 kertaa)
Esa
Norjan merikalastuksesta kiinnostunut
Viestejä: 4
Makrilli suolakalana
«
:
06.11.07 - klo:22:10 »
Tuli tehtyä tämäkin tieteellinen koe,kun noita torpeedoja trondheimin vuonoista kerran tuli
suolataan kala (sokeri,suola,pippuri) yön yli ja vedellään (pakastimesta otetun ja uunissa herätellyn) jälkiuunileivän päällä.
Toimi krapulaan paremmin kuin pikaruoka,oli riittävän rasvaistasuolaista(tai sitten ei oltu vielä krapulassa
,mutta toimi kuitenkin)
Kirjattu
Esa
Norjan merikalastuksesta kiinnostunut
Viestejä: 4
Vs: Makrilli suolakalana
«
Vastaus #1 :
06.11.07 - klo:22:17 »
tosin hapansillikin maistuu minulle(aika rasvasta se on sekin)kaikkea kannattaa kokeilla,no ei ehkä ihan kaikkea(kuten savustettu turskan maksa pönttölämpimänä,maku ei ole paha,laksatiiviset vaikutukset yllättää)
Kirjattu
Pete Peltonen
Admin
Lähes Kaiken Merikalastuksesta Tietävä
Viestejä: 1111
Vs: Makrilli suolakalana
«
Vastaus #2 :
08.11.07 - klo:17:44 »
Hmmm, kuullostaa hyvältä tuo makrilliviritys mutta mitenköhän on loisten kanssa.. Merikalat eivät yleensä oikein ole soveliaita tuoresuolattavia juuri loisten takia - näin ainakin minä olen käsittänyt.
Kirjattu
Petri
http://www.crazy-cod.com
- kalastusleiri Arnöyalla, ulkomeren äärellä!
Tulostusversio
Sivuja: [
1
]
Siirry ylös
« edellinen
seuraava »
Merikalastus.info Keskustelu Kalastus Keskustelu
»
Kalan valmistus
»
Kalaruokia ja kokkausvinkkejä
»
Makrilli suolakalana