Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Myydään / Vapaita paikkoja Torsvågiin!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut Veku1 17.03.17 - klo:16:08 »
Meillä olis melkoisen varmasti 1 tai jopa 2 paikkaa vapaana Torsvågiin. Ajankohta olis 22-29.5. Mennään 16hlö porukalla ja 4 venettä ja huoneistoa varattu. Jos on kiinnostusta ja et ole tiukkapipo, niin mulle viestiä tai soittoa ja kuulet lisää tästä reissusta O4O5345389.
2
Nordic Fishing:in majoitusvarauspalvelu / GoExpo Outdoor messut 2017
« Uusin viesti kirjoittanut arkka 16.03.17 - klo:11:44 »
Messuille viikonloppuna...  :)
Nordic Fishing jälleen GoExpo messuilla Helsingin messukeskuksessa, Outdoor osastolla ständi no: 6t48.
Messut ovat 17.-19.3.2017 ja avoinna pe klo 12-20, la klo 10-18 ja su klo 10-17. Tervetuloa osastolle jutustelemaan merikalastuksesta!
http://goexpo.messukeskus.com/
3
Merikarttoja ja navigointiohjelmia / Vs: Norgeskart ja Kystverketin sivut....
« Uusin viesti kirjoittanut Veku1 16.03.17 - klo:08:55 »
Niinpä näköjään taas pelaakin. Paripäivää sitten ei merikorttia saanu näkyy ollenkaan. Liekö ollut päivitys kesken.
4
Merikarttoja ja navigointiohjelmia / Vs: Norgeskart ja Kystverketin sivut....
« Uusin viesti kirjoittanut Aapo-A 15.03.17 - klo:19:31 »
Saa.

Norgeskartissa "sök i norgeskart" hakukentän vasemmalla puolella on "meny" josta voit vaihtaa landkartin sjökartiksi tai vaikka miksi.
5
Merikarttoja ja navigointiohjelmia / Norgeskart ja Kystverketin sivut....
« Uusin viesti kirjoittanut Veku1 14.03.17 - klo:21:40 »
Noiden otsikon sivujen versio on muuttunut ja nykyään ei saa merikarttoja esille ainakaan norgeskartilla ollenkaan ja kystverketin sivuilla ei anna suurentaa kovinkaan lähelle... Kokeiltu on cromella ja edgellä. Onko muita toimivia sivuehdotuksia?
6
Tee-se-itse / Vs: GoPro kiinnikkeitä
« Uusin viesti kirjoittanut Pelipoika 14.03.17 - klo:00:16 »
Aika iso taitaa tulla sukkulasta jos siihen mahduttaa gopron sukellusbokseineen? Toisaalta reilumpi koko voisi tuoda hieman massaa joka sitten toimii jo vakaajana. Lisäksi siihen evät vakauttamaan.

Putki kannattaa varmaan suunnitella sillä tavalla että sisään voi laittaa muoviletkun uhrautumaan ennen koteloa. Ja putken läpi ohut vaijeri ja leikarit päihin?
7
Tee-se-itse / Vs: GoPro kiinnikkeitä
« Uusin viesti kirjoittanut Sampsa 13.03.17 - klo:11:03 »
Lähtökohta olisi juurikin hieman WW:n tyyppinen "sukkula", jota voisi sitten testailla ja kokeilla erityyppisiä vakautusratkaisuja.

Ihan täysin vakaatahan siitä ei saa millään, sillä kala kyllä laittaa melkoisen rallin pystyyn ja repii siimaa joka suuntaan.

Suurin asia tuossa tuppaa kuitenkin olemaan se kameran pyöriminen siimassa kun kala ottaa kiinni. Tämän saisi helposti ratkaistua putkella, jonka läpi siima kulkee vapaasti. Kameran yläpuolelle siimaan vain joku stoppari, joka ei kuitenkaan estä siiman vapaata pyörimistä putkessa.
Itse sukkulaan sitten ilmatasku yläpuolelle, niin fysiikan lait pitävät kameran oikein päin.

Muiden suuntien vakautus vaatiikin sitten enemmän yritystä, erehdystä ja kokeilua.  :D
8
Tee-se-itse / Vs: GoPro kiinnikkeitä
« Uusin viesti kirjoittanut Pelipoika 12.03.17 - klo:16:01 »
Wautsi!  ;D

Äijä on kyllä aikamoinen velho noiden kuvaushommien kanssa. Hienoa jälkeä!

Sääli että tuo Waterwolf on huono vehje. Muitakaan "valmiita" ei ilmeisesti ole markkinoilla joten ajattelin ensi kesänä testailla. Eipä tuon kanssa konkursiinkaan ajaudu... vai tietääkö joku paremman siimaan kiinnitettävän kameran?

Gopro löytyisi kyllä omasta takaa mutta siihen siimatelineen askartelu arveluttaa. Ihme ettei siihen ole valmiita tuotteita olemassa!

Siis ajattelitko tulostaa levy/evähässäkän mihin saisi kiinnitettyä gopron sukelluskotelon? Eli veden vastus vakauttaisi kameraa?
9
Tee-se-itse / Vs: GoPro kiinnikkeitä
« Uusin viesti kirjoittanut Sampsa 10.03.17 - klo:18:11 »
Siis tätäkö meinaat?   :o ;D 8)
https://www.dropbox.com/s/o9rlxthbrq607px/Arn%C3%B6ya%20final%2030fps.mov?dl=0

Teen tuosta vielä kattavammankin pätkän, kun ehdin, mutta siinä vähän maistiaisia  ;)

WaterWolf on mielestäni, noh.. Välttävä. Siis tiedonkeruumielessä hyödyllinen, mutta ei varsinaisesti julkaisukelpoista matskua kuitenkaan. Siksi tätä GoPro siimakiinnikettä suunnittelen.. GoPron oma kotelohan antaa syvyyttä vissiin 60m asti, eikä sen syvemmälle kannata mennäkään, kun loppuu valo kesken. Contourilla otin jotain pätkiä 70m syvyydestä ja melkolailla pelkkää kohinaa se lopputulos on. 50m pätkistä saa vielä hyvin selvän kuitenkin.

Tässä topicissa kuitenkin perimmäisenä ajatuksena juurikin se, että kun porukka on kuitenkin tuota siimakiinnitystä jo pidempään miettinyt, niin nyt se olisi sitten oikeasti mahdollista toteuttaa hyvin, eikä askartelemalla. Kun vaan saisin vähän niitä ajatuksia tähän suuntaan, niin voisin jalostaa niitä eteenpäin.
10
Tee-se-itse / Vs: GoPro kiinnikkeitä
« Uusin viesti kirjoittanut TPJ 05.03.17 - klo:21:02 »
Miten muuten sen waterwolfin kanssa kävi? Tekeekö sillä mitään?

Omat kokemukset WaterWolfiin, että muoto siinä on hyvä, nopea ja helppo kiinnittää mitä varmasti sen suunnittelussa on haettu ja saahan sillä selvää mitä vedenalla tapahtuu, mutta mikäli laadukasta kuvanlaatua hakee niin silloin nuo goprot/contourit vievät ilmanmuuta voiton, onhan nämä tietysti eri hintaluokan härveleitä.

2015 WW kamera kävi Lyngenissä Seibåenin matalikon reunalla muistaakseni 70-80 metrissä ja pari kissaa se kalliolla siellä kuvasi ja selvääkin sai vielä vaikka hämärää olikin.
Yksi pikkuisen pallaksen syöksy pohjasta 15 metriä yläpuolella olevaan jigiin saatiin (oli muuten nopea), sen koomemmin ei ole kameraa tullut uitettua, hetken huuma.. ;D
Sivuja: [1] 2 3 ... 10