Merikalastus.info Keskustelu Kalastus Keskustelu

Välineet => Tarvikkeet => Aiheen aloitti: tonimv - 03.03.12 - klo:13:39

Otsikko: Jokikone Joensuu
Kirjoitti: tonimv - 03.03.12 - klo:13:39
Kävin pistäytymässä kyseissä liikkeessä ja sanoivat että ottavat valikomaan laajan valikoiman merikalastus vermeitä. Valikoimiin tulee isoja jigejä , pilkkejä , bulkki siimoja ja vapoja.  Mallina oli jo Giant Jig Head , joita pitäisi tulla hyvä valikoima.   Normikalavehkeethän tuolla on jo hyvin edustettuna , mutta nyt parantuu Joensuun alueen merikalastusjutut kertaheitolla.  Heti tässä keväällä tulevat. Hyvä hyvä
Otsikko: Vs: Jokikone Joensuu
Kirjoitti: Alppa - 03.03.12 - klo:14:24
Jokikoneessa muutenkin äärimmäisen hyvä palvelu. Suosittelen kyseistä liikettä kyllä.
Otsikko: Vs: Jokikone Joensuu
Kirjoitti: TPJ - 03.03.12 - klo:19:14
Kyllä alan kauppiaat ovat varovaisesti ruvenneet haalimaan noita hyllyihin, mikä on sikäli hyvä asia. Motonetista on löytynyt jo jonkinaikaa kalajigejä, litkoja ja heittokamaa, suuria leikareita, renkaita ym. tykötarvetta saa edelleen hakea kissojen ja koirien kanssa josko siltikään löytyy. Yleensä kuitenkin tulee yhä tilailtua ulkomailta kun kaikki löytyy mahdollisesti yhdestä ja samasta kaupasta.
Otsikko: Vs: Jokikone Joensuu
Kirjoitti: Jeh - 01.12.12 - klo:15:50
Jokohan lie Jokikone saanut haalittua tavarata Norjan kalastukseen?
Otsikko: Vs: Jokikone Joensuu
Kirjoitti: tonimv - 12.01.13 - klo:13:33
Vielä toistaseks on Jokikoneen meripuoli melko pieni. Valikoimassa muutama vapa ja jigejä jonkin verra.  Mutta kertoi että vapapuoli ainakin parantuu ennen kauden alkua ja kyllä niillä on tarkotus vähän kohentaa tuota raskaan kalastuksen osastoa.   Ohikulkiessa laitoin jo yhden Pennin vavan tilaukseen , kun samaan hintaan sai mitä saksasta postikuluineen.
Otsikko: Vs: Jokikone Joensuu
Kirjoitti: Jeh - 15.01.13 - klo:10:42
Hyvä kuitenkin jos hyllyyn tavaraa tulee...
Jojensuun osalta tilanne parantunee muutenkin kun Kalastustaitossa käydessä tuli ilmi että kevään aikana sinnekin tulee ilmaantumaan merikalastuskilkettä reilummin.

Melkein voisi kuvitella että omalta osaltaan itänaapurista tulevat asiakkaat vaikuttavat Joensuun kalastuskauppiaiden lisääntyneeseen intoon hankkia merikalastusosastolle tavaraa.
Otsikko: Vs: Jokikone Joensuu
Kirjoitti: Jeh - 06.03.13 - klo:16:24
Tulipa muuten heitettyä alkuviikosta hyvinnii kattava lenkki Joensuun puoteihin, kiikarissa gummimakkit ja muutkin vermeet... Ei hemmetti sitten yhtään mitään missään, paitsi jotain mitä ei viitsi siimansa päähän laittaa. Eli jotain on hankittu, mutta ei sitä mitä pyydetään.

Eip nyt ole tarkoitus dissata ketään tai mitään tahoa, mutta tilannekatsaus kertoi ettei tilanne ole Hojensuussa parantunut, ei etes Jokikoneessa.
Otsikko: Vs: Jokikone Joensuu
Kirjoitti: tonimv - 06.03.13 - klo:19:32
Juu ei ole vielä Jokikoneen hyllyt täyttyneet , mullekin tilattu Pennin vapa tulee vasta joskus keväällä.   Taitaa tällä hetkellä olla paras valikoima Motonetissä , siellä vaparivistön takana on ainakin jigejä tarjolla.