Merikalastus.info Keskustelu Kalastus Keskustelu

Kaupalliset ilmoitukset ja Majoitusvarauspalvelut => Nordic Fishing:in majoitusvarauspalvelu => Aiheen aloitti: arkka - 05.12.11 - klo:16:16

Otsikko: Steigen - Nordic Fishing
Kirjoitti: arkka - 05.12.11 - klo:16:16
Samalla reissulla syksyllä kun olimme Lyngenillä, kävimme myös Steigenillä. Myös Steigenin kanssa teimme sopimuksen yhteistyöstä Steigen Sjöhus-Nordic Fishing.

Steigen sijaitsee Bodön ja Narvikin suunnilleen puolivälissä. Hyviä kalavesiä ja komeita maisemia täälläkin. Lisäksi paikka on todella siisti ja hyvin hoidettu, siisteimpiä merikalastuspaikkoja, joissa olen koskaan käynyt. Johtuneeko siitä, että paikkaa vetää rouvashenkilö. Mökit ovat samantyyppisiä kuin Lyngenillä ja kulkupelit samanlaisia ja samankokoisia Kvaernö veneitä kuin Lyngenillä. Alueella on paljon hiekkapohjia ja virtasalmia, joten se on otollista paikkaa pallakselle, myös syvänteitä ja pakkoja löytyy joka kalastusmuodolle. Kuin myös suojaisia vesiä sekä avointa syvää vettä.

Paikka on todella kysytty ja ensi kaudelle 2012 sesonkiaikaan ei ole enää kovin paljoa majoitustilaa vapaana, joitain aikoja on, kannattaa kysyä. Laittelen Steigen osioon vielä myöhemmin lisää juttua ja kuvia. Systeemi on samanlainen kuin muidenkin paikkojen osalta, eli tiedustelut ja varaukset Nordic Fishingin kautta täysin ilman lisäkuluja. Käykääpä tutustumassa: www.nordicfishing.fi (http://www.nordicfishing.fi)
Otsikko: Vs: Steigen - Nordic Fishing
Kirjoitti: arkka - 13.01.12 - klo:16:36
Lisäkuvia Steigen majoituksesta sivuilla http://www.nordicfishing.fi/Steigen/Steigen.htm (http://www.nordicfishing.fi/Steigen/Steigen.htm).