Merikalastus.info Keskustelu Kalastus Keskustelu

Kaupalliset ilmoitukset ja Majoitusvarauspalvelut => Nordic Fishing:in majoitusvarauspalvelu => Aiheen aloitti: arkka - 12.10.11 - klo:15:50

Otsikko: Lyngen Havfiske - Nordic Fishing
Kirjoitti: arkka - 12.10.11 - klo:15:50
Tulipa käytyä Lyngen Havfiskellä viikolla 38/2011 tutustumassa paikkaan. Ruska oli tosi komea ja paikka osoittautui mukavaksi, hyvin hoidetuksi ja hyväksi kalapaikaikaksi. Majoitustilat ja veneet ovat hyviä, hyvin huollettuja ja siistejä, eikä maisemissakaan ole valittamista (Lyngenin alpit).

Samalla reissulla teimme yhteistyösopimuksen Lyngen Havfiske-Nordic Fishing, jotenkas tästä eteenpäin Lyngen Havfiske varaukset saa Nordic Fishingin kautta ja tietty ilman mitään lisäkuluja. Käykääpä katsomassa sivuilla www.nordicfishing.fi (http://www.nordicfishing.fi). Sivuilla on vasta osa kuvista ja tekstistä, mutta päivittelen niitä sinne koko ajan.

Nordic Fishingiltä varatessa kuluja ei tule ja lisäksi asiakkaalle lähetetään postitse info-paketti, jossa on muutama sivu infoa paikasta, sekä merikarttakopio alueen vesistä. Pääsee suunnittelemaan reissua jo kotona hieman paremmin ja samalla selviää systeemit, kuinka alueella toimitaan, joka kalastuskeskuksella kun on omat tapansa. Samanlainen paketti lähetetään myös tehtäessä varaus Andörjalle ja Seter Bryggelle.

Lyngen varaukset sai aikaisemmin Juk-Salta, mutta Petri on tätä nykyä sen verran kiireinen oman leirinsä Crazy Codin kanssa, että Lyngen siirrettiin sitten Nordic Fishingille. Kiitokset vaan Petrille!  :)

Kannattaa myös huomioida, jos ensi kesäksi sesonkiajalle haluaa tehdä varauksen - paikkaan kuin paikkaan - niin varaus olisi syytä tehdä jo pikimmiten!

Mutta, että - tervetuloa sivuille kurkkaamaan!
Otsikko: Vs: Lyngen Havfiske - Nordic Fishing
Kirjoitti: Jani - 22.11.11 - klo:23:10
Hieno homma, että toiminta jatkuu. Tähän mennessä paras niistä kolmesta paikasta jossa olen ollut. Muuten, ainakin englannin kielisillä tai jollain sivuilla oli maininta, että myös koirat ovat tervetulleita Lyngeniin, loppusiivouksen joutuu erikseen silloin maksamaan.
Otsikko: Vs: Lyngen Havfiske - Nordic Fishing
Kirjoitti: arkka - 23.11.11 - klo:15:56
Kyllä juu, lemmikkieläimet on sallittu huoneistoissa, mutta ei mökeissä.

Tässäpä muuten mukava merikrotin pyyntifilmi Lyngenistä, Cupe Films tuotantoa:  :D  http://www.youtube.com/watch?v=9yFRQ_J2d2E (http://www.youtube.com/watch?v=9yFRQ_J2d2E)