Merikalastus.info Keskustelu Kalastus Keskustelu

Kalastuspaikat => Mökkejä & veneitä tarjoavia paikkoja => Aiheen aloitti: Veku1 - 21.09.11 - klo:23:20

Otsikko: paikkaa isolle porukalle
Kirjoitti: Veku1 - 21.09.11 - klo:23:20
Taitaapi mennä keturalleen meidän jo tekemä varaus ensi kevääksi kun oli ilmeisesti tullut joku helv..päällekkäisvaraushässäkkä din turin kanssa, niin nyt pitäis löytää 12 hengelle paikka ensi toukokuun puoleen väliin......???????!!!!!!???? Onhan noita tuolla dinturin sivuilla mut kaikki kivat paikat taitaa olla aika täynnä joten ajattelin jos teiltä sais vinkkiä:
-Tarvitaan 3 venettä 19-21 kinttuista hyvää sellaista
-Majoitustilat 12 hengelle perusmukavuuksilla.
Ja tietenkin hyvien kalapaikkojen läheltä.... ::)

Onko siis kellään suositella paikkaa johon vielä tuollainen lössi mahtuu ja josta olisi jonkinlaisia lähiaikojen tietoa?
Otsikko: Vs: paikkaa isolle porukalle
Kirjoitti: arkka - 22.09.11 - klo:15:59
Kyllä tuon kokoiselle porukalle vielä pari hyvää mökkiä ja kolme hyvää venettä löytyy toukokuun puolenvälin tietämille, muualtakin kuin Andörjalta... Otappa yhteyttä tänne - www.nordicfishing.fi (http://www.nordicfishing.fi).
Otsikko: Vs: paikkaa isolle porukalle
Kirjoitti: vesa75 - 22.09.11 - klo:16:04
En tiedä miten lie Lyngen Havfiskesenterissä varauksia silloin, mutta siellä piisaa majoitustilaa ja kalaa saatiin heinäkuussa huonollakin kelillä ihan kotilahdelta (jopa ison pallaksen karkuutus). Nordic Fishingin kautta (Ari Koskenniemi) onnistuu varaukset nykyään. Sinne mennään toistamiseen ensi vuonna uudelleen heinäkuun toisella viikolla :) Muitakin tilavia paikkoja on varmasti kyseltävissä, Andörja jne.
Otsikko: Vs: paikkaa isolle porukalle
Kirjoitti: Veku1 - 24.09.11 - klo:21:39
Kävi tuuri varauksen suhteen ja saatiin varaus kuten oli sovittu. Ihmetytti vaan kovasti moinen tilanne kun leiriltä saa toista tietoa kundinturilta ja homma meinas mennä täysin puihin.Ens seuraava reissu voipi kyllä hyvinkin olla jossain muualla kuin tuolla. Esim. Andörjalla?
Otsikko: Vs: paikkaa isolle porukalle
Kirjoitti: Mikko - 25.09.11 - klo:09:20
Mites Veku1 meni tämän kesän reissu? Löytykö sieltä etelämpää isompaa kalaa?
Otsikko: Vs: paikkaa isolle porukalle
Kirjoitti: Pete Peltonen - 07.10.11 - klo:17:26
Veku, mille leirille päädyitte menemään?

Otsikko: Vs: paikkaa isolle porukalle
Kirjoitti: Veku1 - 04.11.11 - klo:19:17
Pahoittelut kun tuo vastaus hivenen kesti... ::) On ollu muutamia muuttujia matkassa ;D Elikkä tämmöisessä paikassa oltiin viime vuonna ja sama paikka tänäkin vuonna...
 
http://dintur.no/parentproductinfo.aspx?ProductID=Polarc 

Paikka on ihan kiva ja hyvän oloiset kalavedet hyvinkin lähellä. Meitä oli 12 sankaria viimeksi ja samalla porukalla pistetään vesillä koreasti seuraavakin reissu. Veneet oli ihan asiallisia, korkeat laidat ja hyvät tilat. Tosin moottori olis voinu olla 30hp isompi. Mökit oli tosi laadukkaita ja palvelu paikanpäällä hyvää. Meillä oli 3 venettä ja 2 rorbua joihin hyvin sovittiin. Yhdestä perämoottorista oli potkuri ajettu solmuun ja koska eivät sitä jostain syystä saaneet vaihettua niin hyvittivät n.60l bensaa--->Meille ok!

Kalallisesti olis voinu mennä paremmikin mutta lajikirjo oli ihan kohtuullinen.. Seitä,turskaa,keilaa,kissaa,molvaa ja yksi pallaskin oli ollu kiinni. Jokatapauksessa kympin raja ei menny porukalla rikki vaikka sitä pienempään tuli välillä kyllästymiseen asti. Ruokakalat otettiin ja kaikki muu takaisin kasvamaan joten jos vaikka ens reissulla vähän ees isompana ;) Naapurimökkien kantoivat kaikki surutta perattavaks joka hivenen huvitti ja kummastutti mut kukin tyylillään. Kalapaikat oli tosiaan lähellä jolloin oli helppo koluta isoakin aluetta ja osa potentiaalisista paikoista jäi ehkä vähän turhan pienelle huomiolle mut ehtiihän tässä. Jos joku on sinne menossa niin voin kyllä jakaa kaiken tiedon mitä tiedän mielelläni.

Sen verran paikat jäi kuitenkin polttelee että pätettiin mennä samoille paikoille uudestaan. Oli vaan hivene vaikeata saada varausta läpi, koska viime reissun jälkeen meille annettiin suorat yhteystiedot ko.paikkaan ja neuvo et voipi varata suoraan. No kun sit koitettiin saada varausta oli vastaukset hiiitaaaaiiiita ja din turista muut ehti päälle. Niinpä varattiin Dinturilta suoraan ja saatiin jopa 2000kr halvemmalla?!? ;D