Merikalastus.info Keskustelu Kalastus Keskustelu

Kalastuspaikat => Veneen vaativia paikkoja => Aiheen aloitti: Immu - 13.01.06 - klo:21:40

Otsikko: Varangin vuonon kalapaikkoja?
Kirjoitti: Immu - 13.01.06 - klo:21:40
Mortensneshän on tunnettu rannaltakalastuspaikka Varanginvuonon pohjoisrannalla, mutta onkohan kellään kokemusta taikka muuten tietoa ko. vuonolla veneen kanssa kalastamisesta. Ainakin Nessebyssä pitäisi olla kunnon veneenlaskuluiska. Miten lienee pallasta tuolla suunnalla...
Otsikko: Varangin vuonon kalapaikkoja?
Kirjoitti: Mauno / Merikalastus.info - 17.01.06 - klo:09:58
Immu: Nyt sain hieman tietoa tuosta Varanginvuonosta työkaverilta, joka on siellä kalastellut. Nessebyssa on kuulemma loistavat rannaltakalastuspaikka (jyrkät rannat ja kalliotasanne ihan siinä rannassa). Kissakalaa tulee kuulemma hyvin ja teitenkin isoa turskaa ja seitä.
Pallaksesta vielä, että paikallinen kalastaja oli silloin saanut 81kg:n pallaksen, kun kaveri oli ollut siellä kalastelemassa.
Elikkä kuullostaa loistavalle paikalle :!:
Otsikko: Varangin vuonon kalapaikkoja?
Kirjoitti: Immu - 17.01.06 - klo:22:22
Joo se Mortensnes taitaa olla sama paikka, siellä on jyrkät rannat ja vettä reilusti. Tuo pallastieto kuulostaa tosiaan hyvältä. Nyt täytyisi löytää vielä talo vuokralle siltä suunnalta. Nettihaulla ei tunnu löytyvän. Ei olis paha matka ajella vaikka viikonlopuksi kalalle, rapia 250 km matkaa Varangerbotniin. Minkälainen systeemi se on millä norskit pitävät venettä poijussa,ei ole tullut koskaan tutkittua. Käytetäänköhän siinä jotain uppoavaa köyttä tai vaijeria millä vene kiskotaan rantaan tarvittaessa?
Otsikko: Varangin vuonon kalapaikkoja?
Kirjoitti: Pete Peltonen - 19.01.06 - klo:17:24
Yleensä poijussa olevalle paatille mennään pikkujollalla, kokoluokkaa tämä:

(http://www.tyrskyturska.net/valineet/slides/DSCF0106.JPG)