Merikalastus.info Keskustelu Kalastus Keskustelu

Yleinen keskustelu => Muu kalastus => Muu kalastus ulkomailla => Aiheen aloitti: JuhaS14 - 12.01.07 - klo:10:01

Otsikko: Tanska & Etelä-Ruotsi
Kirjoitti: JuhaS14 - 12.01.07 - klo:10:01
Saatiin villi idea tossa kaverin kanssa kun pitäis talvilomat pitää maaliskuun vikalla viikolla:

Lähettäis joko tanskaan tai etelä-ruotsiin heittokalaan:

Onko kellään kokemusta kummastakaan? Tuo tanska kiinnostaisi kovasti, mutta miten siellä on kalaa vrt. Suomeen? Taimenen heittokalastus pitäisi ainakin olla voimissaan? Uskotteko että tohon aikaan on jäätä vai onko vesistöt avoinna?

Etelä-Ruotsissa kiinnostavia paikkoja? Jokia? Vai merelle?

Kaikki tieto tervetullutta.
Otsikko: Vs: Tanska & Etelä-Ruotsi
Kirjoitti: jpsuominen - 14.01.07 - klo:22:21
Lähettäis joko tanskaan tai etelä-ruotsiin heittokalaan:

Merikalastuksesta jos puhutaan, niin sekä Tanskasta että Ruotsista saa ainakin taimenta kohtalaisen varmasti. Kampelaa ja muuta "eksootisempaa" kalaa voi koittaa pohjaongella. Jäätä tuolla ei varmaan viime jääkauden jälkeen ole juurikaan näkynyt, joten siitä ei todellakaan tarvitse murehtia.

Paikkoja en kauheasti tiedä, ainakaan rantakalastukseen. Jostain ruotsalaisilta foorumeilta kannattaisi varmaan katsella ja kysellä.
Otsikko: Vs: Tanska & Etelä-Ruotsi
Kirjoitti: Jani - 18.03.07 - klo:10:49
Eilen oltiin Helsinborgin vastapäätä Helsingörin edustalla kalassa 30 kalastajan voimin, samalla oli 3 ruotsin suomalaisen seuran väliset merikalastus kilpailut. Aurinko paisto, tuulta oli reippaasti 17 m/s ja puuskissa 25m/s, joten kalastus oli aika vauhikasta, kun ei 200g puntti oikkein pohjjaa tavottanu 30m syvvyyvessä :o Kaloja sai 10 kalastajjaa, miun molemmilta puolilta naiset sai kalat, 400g hietakampela ja toislla 450g punakampela. Mulla oli 1 epävarma tärppi ja syöttiki hävis. Kallaa tuli siis tosivähän, ja kalastus aika oli n.4 tuntia. Mut mukavvaa oli olla päivä merellä vaikka mittäänei tullukkaan.  8)