Merikalastus.info Keskustelu Kalastus Keskustelu

Välineet => Vieheet => Aiheen aloitti: JuhaS14 - 05.01.07 - klo:23:02

Otsikko: Oletteko tilanneet uistimia nettikaupoista ulkomailta?
Kirjoitti: JuhaS14 - 05.01.07 - klo:23:02
Täällä kun nuo varsinaisesti "ison veden" kalastukseen tarkoitetut uistimet on vähän kortilla, niin oletteko tilanneet mielenkiintoisia vieheitä joistakin nettikaupoista? Millaisia vieheitä? Mistä nettikaupoista? Menikö kaikki hyvin?

Esim. RApalallakin on aika paljon "ison kalan" pyyntiin tarkoittuja uittimia, mutta niitä ei suomen markkinoilla myydä ollenkaan, joten oletteko tilanneet näitä esim. ulkomailta?
Otsikko: Vs: Oletteko tilanneet uistimia nettikaupoista ulkomailta?
Kirjoitti: Mauno / Merikalastus.info - 05.01.07 - klo:23:06
Janin kanssa tilattiin Saksasta monenlaista tarviketta isoille vesille,mutta kaikki ei mennyt, niinkuin piti >:(

Jani voi kertoa aiheesta lisää, ku toimi Suomen päässä vastuuhenkilönä ja mun mielestä voit mainita täällä sen firman nimenkin, niin osaa muutkin varoa ko. kauppaa!
Otsikko: Vs: Oletteko tilanneet uistimia nettikaupoista ulkomailta?
Kirjoitti: Jani - 05.01.07 - klo:23:13
Joo, täältä ei kannata tilata: http://www.angel-domaene.de/ .Nypyn ja Maunon kanssa tehttiin vuos sitte yhtteis tillaus, jollain 500€. Noin 280€ tuli väärrää tavarraa ja osa ei tullu ollenkkaan, esim 200kpl 20mm vieherenkaita oli vaihtunu matkalla 17mm renkkaiks, ja puolet kolomihaara koukuista ei tullu ollenkkaan, lähes kaikki tavara oli muuta ku tilattiin. Lupasivat seurraavasta tillauksesta hyvittää 50€, arvatkaahan onko tullu tilattuu uuvesttaan?? Oon aatellu että pitäs saaha nää moitteet saksalaiselle kalastus voorumille saksaks, voisivat sitte ehkä tehäkkii jottain asialle, PASKIAISET  >:( >:( >:( Muutenkkii oli ihan ala-arvosta asiakaspalavelua. >:( >:( >:(
Otsikko: Vs: Oletteko tilanneet uistimia nettikaupoista ulkomailta?
Kirjoitti: jpsuominen - 06.01.07 - klo:02:14
Uistimia ei, mutta kaikenlaista muuta tilpehööriä on kyllä tilattu. Koukkuja, lenkkejä, leikareita, lukkoja, valumuotteja, vapoja, keloja... Kertaakaan ei ole mitään ongelmaa ollut, ja todennäköisesti tulen vastedeskin kaikki "erikoisvälineet" tilaamaan netin kautta.
Otsikko: Vs: Oletteko tilanneet uistimia nettikaupoista ulkomailta?
Kirjoitti: poka - 06.01.07 - klo:11:29
Mää oon löytänyt hyvän paikan mistä oon ostanut jigejä ja koukkuja yms sälää.. Eli täältä (http://www.tyrskyturska.net/juksa/)..

Ja täältä (http://www.goedkopervissen.nl/index.php/cPath/166_33_38) tilasin siimaa pari kilometriä.. On melko edullista dyneemaa.. Ja ei ainakaan vielä ole ollut moitteen sanaa..