Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kiitos vastauksista. Joo toi satama voisi olla kanssa hyvä vaihtoehto. Eiköhän sen sitten uskalla johonkin jättää :) voihan siihen tuulilasille vaikka jättää puhelinnumeron
2
samat säännöt kun täälläkin.
autoon ei näkyviin mitään vietävän näköstä.
ja siististi/sivuun parkkiin.
sen mitä huomannut reissuilla niin veneissä pidetään kamoja,
avaimet virtalukoissa ym ym.  eli uskoisin et turvassa on..
3
Luulisin että auto on tallella ja ehjä kun tulette takaisin, mutta entä jos auton jättäis esim. paikalliseen satamaan. Sellaiseen kohtaan jossa ei ole tiellä. Siellä kuitenkin harvemmin pyörii muita kuin paikallisia.
4
Leirintä, telttailu, asuntoautoilu ja vaunuilu / Auto parkkiin päiviksi, turvallista?
« Uusin viesti kirjoittanut Vesa H 18.01.19 - klo:21:25 »
Elikkäs, olemme edenneet reissullamme siihen pisteeseen että seuraavalle retkelle tulee vedettyä oma "rynnäkkövene" mukaan. Vene on sitä mallia että sen saa miesvoimin rantaan ja sillä uskaltaa liikkua sisävuonoilla mutta aakeammalle merelle ei ole asiaa. Kuitenkin tarkoituksena on nukkua edelleen teltassa niinkuin ennenkin, mutta veneilyn mahdollistamat uudet alueet tulee varmasti käyttöön.

Mietityttää lähinnä seuraavanlainen asia:
Kun ajamme norjaan, löydämme sopivan paikan laskea vene vesille, jolla sitten puksutamme esim vuonon toiselle puolelle yöksi tai pariksi, niin:

Uskaltaako tuolla auton jättää kuinka helposti a. Tienvarressa oleville p-paikoille tai b. kävisi kysymässä vaikka lähimmältä huoltoasemalta tai muusta että sopiiko auto ja traileri jäädä tähän pariksi päiväksi.

Ideana olisi mennä esimerkiksi Lyngenin suuntaan Nordlenangen kylän edustalle ja sen vuonolle. Ehkäpä vuononpohjukassa pitää leiriä pari päivää...

Millaisia ajatuksia tulee mieleen?
5
Crazy-Cod Camp Arnöya Varauspalvelu / 2019 vapaita viikkoja!
« Uusin viesti kirjoittanut Pete Peltonen 13.01.19 - klo:20:31 »
Tervehdys!

Nyt pääsee keväällä ja alkukesällä kalaan Crazy-Cod Camp:lle. Soita 0400738964  tai lähetä sähköpostia info@crazy-cod.com niin laaditaan sopiva paketti!

Liitteenä olevassa kuvassa vapaat ajat.

T. Petri / Crazy-Cod Camp
6
Vapaamuotoinen keskustelu / Vs: KV huviveneenkuljettajankirja
« Uusin viesti kirjoittanut oikarinho 10.01.19 - klo:17:55 »
Tuohon riitti kolmannen osapuolen allekirjoittama todistus jossa kuvailtiin veneilykokemukseni ajallisesti ja vesistöittäin. Nuo lokit kun liität ja saat joltain kuittauksen niin riittää varmasti.
7
Tapahtumat & Kilpailut / Kansainvälinen veneenkuljettaja lupakirja kurssi
« Uusin viesti kirjoittanut Veku1 07.01.19 - klo:15:26 »
Tervehdys!
Koska ainakin Norjassa vaaditaan veneen kipparilta pätevyys vuokraveneen kuljettamiseen, jos kippari on 1980 tai sen jälkeen syntynyt, on se lisähaaste nuoremmalle porukalle lähteä Norjaan reissuun. Lisäksi on ilmennyt halukkuutta parantaa merenkulkutaitoja, mikä on loistava asia. Siksi Peltosen Petri ehdotti että jos saisimme järjestettyä kv. veneekuljettaja kurssin halukkaille. Kyseisen kurssin käynyt saa vuokrattua veneen ja on tosiaan kansainvälinen.

Kurssi saataisiin vietyä läpi yhden viikonlopun intensiivisellä opiskelulla ja sen alustava hinta per henkilö on 150€ + materiaali (harjoituskartta, kirjat, merenkulkuharppi, viivain ja astelevy) n. 95€.

Lisäksi tulee mahdolliset majoituskulut ja opettajan matkakulut, kun selviää missä kurssi pidetään. Maksimi osallistuja määrä on 10hlö.

Jos heräsi kiinnostusta niin ilmoitelkaa halukkuus minulle niin laitetaan "iso pyörä pyörimään"
8
Vapaamuotoinen keskustelu / Vs: KV huviveneenkuljettajankirja
« Uusin viesti kirjoittanut joonasär 05.01.19 - klo:10:17 »
Olen itse suorittanut saarikko- ja rannikkolaivurinkurssit teoriaosaamisen osoittamiseksi ja edessä olisi tuo käytännön taitojen osoittaminen. Minulla on lokikirja viimeiseltä 3 vuodelta josta käy ilmi ajat, matkat, olosuhteet ja ajattelin että koostaisin sen liitteeksi käytännön veneilytaitojen todistukseen, jonka joku henkilö vahvistaisi allekirjoituksellaan. Ymmärtääkseni myös venekerhon kommodoreilta voi näitä todistuksia saada mutta en kuulu venekerhoon. Mielenkiinnosta kyselisin onnistuiko taitojen todentaminen esittämälläsi tavalla vai täytyykö tässä hakeutua suosiolla venepäällikkökurssille? ::)
9
Kalaruokia ja kokkausvinkkejä / Vs: Makrilli Bergenin Tapaan
« Uusin viesti kirjoittanut lowrance 21.12.18 - klo:18:12 »
tein savukalatahnaa.
muutama savustettu makrilli,tuoretta tilliä,ruohosipulia,
tuorejuustoa sitruunamehua,ranskankermaa mustapippuria. kaikki sekaisin
ja hyvää tuli. siitä vaan leivän päälle ja hyvää on.
10
Crazy-Cod Camp Arnöya Varauspalvelu / Crazy-Cod Camp online-varaukset
« Uusin viesti kirjoittanut Pete Peltonen 21.12.18 - klo:14:13 »
Tervehdys

Sivuillamme https://crazy-cod.com voi tehdä nykyään varauksia suoraan netin kautta. Varauksista peritään varausmaksu varauksen yhteydessä, se kattaa talosta riippuen yhden tai kahden veneen vuokran.

Toki varauksia voi tehdä vanhaan tapaankin eli lähettämällä meille sähköpostia camp@crazy-cod.com

T. Petri / CCC
Sivuja: [1] 2 3 ... 10