Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Vapaamuotoinen keskustelu / Vs: Ongelma
« Uusin viesti kirjoittanut Rantapyy eilen kello 21:59 »
Toimivat tunnukset hankittu, että pystyy keskusteluun osallistumaan  8)  Palstaahan on tullut luettua vuosia ja hyviä vinkkejä onkin saatu -kiitos kaikille !- ja on tosiaan sääli jos alkaa FB:n myötä kuihtua pois.

En tiedä mikä olisi se paras ja toimivin ajatus, että tekstiä ja keskustelua alkaisi taas tulla -mutta jonkinlainen ehdotus olisi se, että jos tehdään uusia aloituksia jokainen rohkeasti. Reissurapsoja, kysymyksiä, linkkejä tai mitä vaan ! Eikä käydä kaikki vain lukemassa stalkkereina, heitetään kommenttia myös sekaan -vaikka pari tarkentavaa kysymystä tai kiitokset jos ei muuta ! Tai tehdään ketju missä esitellään itsemme -vaikka siltä pohjalta, että kuinka paljon tai missä paikoissa kukakin on Norjassa (tai vaikka maailman merillä) fisustellut  ;)

Itsekin olen sortunut pelkkään lueskeluun koska olen ajatellut ettei tällaista "tylsää rannalta heittelijää" kuka kulkee Norjassa ihan amatöörijengin kanssa vaan räpeltämässä kukaan ole kiinnostunut kuuntelemaan, mutta ei se onneksi ihan niinkään ole: jokainen kun joskus suunnittelee sitä ensimmäistä reissua ! Ja tämän palstan kautta meillä kaikilla mahdollisuus saada lisää porukkaa tai auttaa aloittelevaa porukkaa innostumaan tämän mahtavan harrastuksen uudesta osa-alueesta eli merikalastuksesta (minä puhun aina vain Norjasta, mutta onhan maailmassa meriä...)

Että omasta puolesta myös haastetta jokaiselle: ei anneta kivijalkafoorumin kuihtua kasaan !!
2
Myydään / Shimano Stella 20000fa
« Uusin viesti kirjoittanut Tomas 19.02.18 - klo:17:21 »
Vaihdetaan kyseinen Stella pienempirunkoiseen laadukkaaseen avokelaan esim Stella 14000, Daiwa saltiga
Kela ollut muutamia kertoja käytössä, puolalla powerprot.
Nolnelviis6798325
3
Kaupalliset ilmoitukset / Quicksilver vuokralle Kotkassa
« Uusin viesti kirjoittanut arkka 12.02.18 - klo:17:15 »
Jos jotakuta kiinnostaa ajella/kalastella Kotkan vesillä hyvin varustelulla Quicksilver Pilothouse veneellä niin tässä linkki. Kaverin yritys vuokraa.
https://www.skipperi.fi/venevuokraus/quicksilver/captur-675-pilothouse/429
4
Vapaamuotoinen keskustelu / Vs: Ongelma
« Uusin viesti kirjoittanut Veku1 10.02.18 - klo:15:50 »
 ;D ;D ;D
5
Vapaamuotoinen keskustelu / Vs: Ongelma
« Uusin viesti kirjoittanut lowrance 10.02.18 - klo:15:42 »
ampukaa se naamarikirja... 8)
6
Tee-se-itse / Vs: Nostokoukku
« Uusin viesti kirjoittanut Veku1 10.02.18 - klo:15:16 »
T-mallinen on meilläkin mukana ja on helppo nostaa ylös sillä mitä sit nouseekaan. Toinen on juuri iso rst koukku jonka lenkissä on köysi kiinni. Päteva jos tahtoo vapauttaa kalan ilman veneeseen nostoa mutta haluaa kuitenkin rauhassa kuvata ja mitata sen vedessä.
7
Vapaamuotoinen keskustelu / Vs: Ongelma
« Uusin viesti kirjoittanut Veku1 10.02.18 - klo:15:13 »
Tuo on tosiaan totta ja olisi kiva jos juttua irtoaisi enemmän. Kuitenkin keskustelusäikeiden lukeminen on täällä huomattavasti helpompaa kuin facessa kun täältä sentään asiat löytyy helposti jälkikäteenkin. Kaikki kehitys ehdotukset on tervetulleita jos jollain on jotain :)
8
Tee-se-itse / Vs: Nostokoukku
« Uusin viesti kirjoittanut lowrance 10.02.18 - klo:09:24 »
meillä on lyhyt T mallinen rosteritankosta tehty. on varsin pätevä laite.
kerran vaappu jäänyt hihaan,ei muuta kommelluksia.
vähän joutuu kurottamaan että saa koukun pallaksen "alaleukaan"
varmaa on että se ei hajoa.
9
Tee-se-itse / Nostokoukku
« Uusin viesti kirjoittanut Le penn 08.02.18 - klo:17:05 »
Yritetään nyt vääntää tikusta asiaa tällekin palstalle, eli askartelin tuommoisen lyhyt " vartisen" koukun. Onnistuu varmaan kaikilta.
Tilataan kiinasta 20/0 koon rosteri koukku, otetaan töistä/ostetaan 100 mm M10 rosteri pultti + 2 kpl nylon muttereita  ja rikkoja.
Saatta olla ikimuistoinen kokemus jos vaapun takakoukussa pyörii pallas ja etukoukut on kämmenselässä , pitäisköhän tähän lisätä metrin pätkä narua k.o tilanteen estämiseksi.
10
Vapaamuotoinen keskustelu / Vs: Ongelma
« Uusin viesti kirjoittanut Le penn 08.02.18 - klo:16:44 »
Ongelma ei näytä kadonneen minnekkään, laskin viimevuoden saldoa: reissujuttuja 4 kpl , myydään ilmoituksia 4 kpl, tee se itse juttuja 5 kpl ja kysymyksiä keloista 4 kpl. Eli nämä joiden kuvittelisi herättävän keskustelua yhteensä 21 kpl. Ja tämä ongelmia juttu sai 13 vastausta (nyt 14).
Onko tosiaan näin että kukaan ei ole käynyt missään, ei ole rakennellut mitään ja tietää kaikesta kaiken ?
Varmaan nämä jutut on kerrottu jossain muualla(facebookissa), mutta tuo Sepin huoli näitten sivujen kuolemasta ei ole ainakaan vähentynyt.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10