Kirjoittaja Aihe: Vapputarina  (Luettu 3129 kertaa)

Poissa Veku1

  • Admin
  • Merikalastuksen osaaja
  • *
  • Viestejä: 404
Vapputarina
« : 30.04.19 - klo:18:47 »
Hyvää vappua kaikille😊

Ajattelin jakaa kanssanne pienen kokemuksen, joka on hauskuuttanut venekuntaamme jo muutaman vuoden.

Kaikkihan tietävät että aika saattaa joskus käydä pitkäksi merellä ja että vit.... on välittämistä. Pienet käytännön pilat ja kuittailut kuuluvat ainakin meillä yhtä olennaisesti veneeseen kuin vavat.

Tapahtuma sijoittuu Pohjoisille-Jäämerelle jossa nelihenkinen vekuntamme killui aalloilla ja koitti saada kalojen huomion. Venekuntamme jäsen J, eli meidän siivousteknikko joka tietää muuten kaiken keilan kalastamisesta, oli keulapiikissä. Muut 3 olimme veneen peräosassa josta aina huutelimme keulaan, jos oli jotain sanottavaa.
Jos keulassa oli tarvetta esimerkiksi jollekkin pienelle tavaralle tai vaikkapa juomiselle, kulki se perästä keulaan sujuvasti hytin sivussa olevaa ränniä pitkin.

Jossain vaihessa alettiin peräpään porukalla miettiä J:lle pikku pilaa ja keksimme seuraavan tempauksen. Koska aurinko paistoi ja J oli tarkka ettei esimerkiksi huulet rohdu, heitti kaveri keulaan pikkuisen huulirasva stickin. J sipaisi pitkät vedot huuliin ja alkoi välittömästi syljeksimää hillittömästi. Se sticki sisälsi sillihajustetta.... Ei J tykänny, mutta nauroi asialle vain kun kerran muutkin nauroi...

Oli äskeisestä kulunu jo tovi niin keulasta kuului että voisiko sinne saada vodkapullon jostta vois pienen napsun ottaa. Mä huikkasin vaan takas,että hetki kestää kun on siimat solmussa. Sillä pelasin hetken aikaa ja sain vodkat kaadettua tyhjään kivennäsvesi pulloon. Vodkapulloon taas kauhaisin raikasta Jäämeren suolavettä. Puollo kourua myöten keulaan ja eikä hetkeäkään kun alkaa helvetillinen yskiminen ja kakoaminen... Tais olla reilu siivu. Me nauretaan vedet silmissä kun toinen melkein oksentaa, kunnes lopulta saa pyydettyä että joku heittää hänelle vesipullon. No tottahan toki kaveria moisen jälkeen jeesataan ja pullo taas kourua pitkin keulaan, jossa J avaa nopeasti korkin ja kaataa vettä suuhun ja kasvoillensa... Ei ollu vettä ei vaan ne vodkat jotka oli vesipulloon laitettu... Tuli vaan keulasta tuima tuijotus ja hihkaisu että nyt alkaa menee jo liian pitkälle!

Tämän jälkeen sai jäsen J vihdoin ihan vettäkin ja osasi itsekkin nauraa asialle huolella. Jutulle on naurettu monet kerrat eikä se ole ainoa kerta kun jotain vastaavaa tapahtuu. Hyvässä porukassa tuollainen on ihan hauskaa kun sen kaikki ymmärtää.

Jos jollain muullakin olisi kerrottavana jokin hauska tapahtuma, niin mielellämme kuulisimme siitäkin.

Poissa Pekka kalastaja

  • Tulokas
  • Viestejä: 1
Vs: Vapputarina
« Vastaus #1 : 10.07.19 - klo:16:26 »
harmi, etten voinu ajaa joelle tai merelle ja kalastaa Vappuna. Oon vieny aikaa pelaamalla uusia kolikkopelejä ja tekemällä töitä. Mutta, viime viikolla oli hyvä saalis - iso turska!