Kirjoittaja Aihe: Vakuumikoneet, vakuumipussit ja -rullat | Vakuumipussit.fi  (Luettu 8837 kertaa)

Poissa Vakuumipussit.fi

  • Norjan merikalastuksesta kiinnostunut
  • Viestejä: 2
Tervehdys!

Olemme laadukkaisiin vakuumitarvikkeisiin erikoistunut palveleva verkkokauppa. Tuomme maahan Saksassa valmistettuja vakuumipusseja ja vakuumirullia elintarvikekäyttöön ja teollisuudelle. Suurin osa hyllytuotteistamme ovat ilmakanavoituja ja ne sopivat kaikkiin sivusta imeviin vakuumikoneisiin (Lava, Tecla, Foodsaver, Caso, Atemi, jne.). Ilmakanavointeja on kahdenlaista - tiheä "röpö" ja karkeampi, joka on hieman edullisempi. Voimme toimittaa myös edullisia sileitä vakuumipusseja kammiokoneisiin. Toimitamme myös kaupan valikoimasta puuttuvia kokoja ja mittatilaustuotteita. Isommista eristä teemme mielellämme tarjouksen.

Olemme kesän aikana ottaneet valikoimiimme myös laadukkaat Lava -vakuumikoneet. Suosituimpia malleja löytyy hyllystä ja muistakin voi kysyä tarjousta.

Osoitteemme on www.vakuumipussit.fi. Verkkokauppamme hinnat ovat edulliset, maksutavat monipuoliset ja toimituskulut kohtuulliset. Toimitamme tuotteita useita jakeluverkostoja käyttäen - noutopisteitä on Suomessa noin 2500 kpl. Valitse itsellesi sopivin!

Tervetuloa kauppaamme!

Poissa Vakuumipussit.fi

  • Norjan merikalastuksesta kiinnostunut
  • Viestejä: 2
Vs: Vakuumikoneet, vakuumipussit ja -rullat | Vakuumipussit.fi
« Vastaus #1 : 19.10.14 - klo:12:12 »
Tervehdys!

Edellisestä viestistämme on vierähtänyt jo reilu vuosi. Uusia tuotteita on tullut valikoimaamme useita, mm. 60 cm pitkät vakuumipussit, 160 my paksut vakuumirullat, keittovakuumipussit ja myös suositusta Lava V300 Premiumline -vakuumikoneesta edelleen kehitetyt versiot Black ja White. Toimitamme myös sileät vakuumipussit kammiokoneisiin edullisesti - myös isommat erät. Ennallaan ovat pysyneet monipuoliset maksutavat ja edulliset hinnat. Osoitteemme on www.vakuumipussit.fi.

Hyvää loppusyksyä, tervetuloa asiakkaaksemme!

Vakuumipussit.fi