Kirjoittaja Aihe: Mistä hankitte vapanne? (kelat myös)  (Luettu 3973 kertaa)

Poissa Jeh

  • Norjankävijä
  • *
  • Viestejä: 57
Mistä hankitte vapanne? (kelat myös)
« : 07.10.12 - klo:12:29 »
Joko en ole löytänyt tai sitten Suomen maasta ei oikein löydy mistään kattavaa valikoimaa näitä merivälineitä, eli mistä te olette hankkineet välineenne?

Itse olen tilannut Puolasta ja Saksasta, homma on toiminut hyvin ja ikävä kyllä, pakko todeta, hintakin noilta muilta mailta tulee kaikkien kulujen jälkeen halvemmaksi. Parin kesän takainen tilaus Puolasta, Fishingmartista, tuli kotiovelle parissa viikossa ja toimituskulutkin olivat vain n.25€ vaikkka tavaraa oli toistakymmentä kiloa ja paketilla pituutta yli 2 metriä...

Askari taas tarjosi taannoin postikulut pilkkahintaan, täytyi kokeilla, kahvimyllyn kokoinen WFT merikela tuli reilussa viikossa.

Ainoa noissa ulukomuan kaupoissa vaan on se, ettei pääse ominkäsin hipelöimään ennenkuin ostaa (eli jää mahdollinen epämiellyttävyys huomaamatta).

Tosin täytyy todeta puuta (päätä) koputtaen että toistaiseksi on käynyt tuuri ja kaikki on ollut niinkuin pitääkin. Mielekkäimmät merivapanikin (Cormoran Gigafighter) hankin Fishingmartista "pilkkahintaan"...

Poissa tyhjän pyytäjä

  • Norjankävijä
  • *
  • Viestejä: 54
Vs: Mistä hankitte vapanne? (kelat myös)
« Vastaus #1 : 10.10.12 - klo:08:03 »
Moi!
Viime syksynä Pekan Apajasta käytiin ostaa muutama vapa ja kela. Siellä oli aika hyvät tarjoukset

http://www.pekanapaja.fi/index.php?pinc=t4

Ostin tuon UGLY STIK ELITE BOAT 210CM, oli muistaakseni 10 euroo halvempi ku nyt ja ihan toimiva vapa tuohon hintaa 39,80€.

-Make