Kirjoittaja Aihe: Pykeija vappu 2011  (Luettu 2389 kertaa)

Poissa Mikko

  • Yleisvalvoja
  • Vakavampi harrastaja
  • *
  • Viestejä: 165
    • LämpöRuukki
Pykeija vappu 2011
« : 07.05.11 - klo:10:18 »
Käytiinpäs Pykeijassa 3 äijän porukalla, vähän katsastelemassa kalastus"maastoja"
Otettiin talon alakerta E:ltä ja vene L:lltä. Talon alakerta oli riittävän mukava ja kahdella makuuhuoneella varustettu.
Vene oli hieman pieni 17 ft ja 25 hp 4-tahti ilman ohjauspulpettia. Riittävä kuitenkin hyvällä säällä ja täällähän ei tarvi kauas mennä koska syvyyttä näkyy olevan joka suuntaan reilusti.
Ensimmäisenä kalastuspäivänä löydettiin saaren toiselta puolen n.40-50 m syvyydestä sitten normi turskaa 1-5 kg seassa joku ehkä 5- 7 kg. Ja sitä riitti myös muina päivinä.
Hyvä kommentti oli Eerolta "mennään johonkin muualle että saa rauhassa onkia"turskaa tuli tunnissa yli  oman /sallitun tarpeen.
Ei mitään isomuksia, pallasta kokeiltiin vetää lahdelmassa yhtenä päivänä sitkeästi mutta tuloksetta.Sää oli loistava 0-+1 C ja tuuli 2-4 m

Negatiiviseksi kokemukseksi jäi lopussa episodi josta kuitenkin selvittiin ilman tappioita ja rahanmenetystä.
Maksettaessa talon vuokraa allekirjoittanut maksoi ilmeisesti liian isolla rahalla E:lle. Kaikki oli kunnossa kun raha vastaanotettiin mutta käytyään vaihtamassa pienemmäksi rahaa,saatiin kuulla kunniamme. Oltiinkin kuulemma keitetty rapuja talon sisällä ja hänen täytyy nyt veloittaa koko talon pesu hajun takia.Saatiin 20 min saarna kaikesta mahdollisesta myös muista kalamiehistä ja soittelijoista.Onneksi tämä L. tuli paikalle ja todisti ettei meillä ollut rapuja ennen kuin hän ne nyt toi.
Todettiin ettei hänen majoitukseen enää sitten vaivoiksi tulla, oli sen verran korvat punaisena.
Joten varoituksen sana , tasaraha, ja keittäkää ruuat ulkona.