Kirjoittaja Aihe: Kalassa -sovellus Androidpuhelimiin  (Luettu 3333 kertaa)

Poissa lio

  • Tulokas
  • Viestejä: 1
Kalassa -sovellus Androidpuhelimiin
« : 23.05.11 - klo:13:55 »
Hei merikalastajat!


Eli tällänen projekti saatiin nyt ilmoille. Kyse on Kalassa –sovelluksesta ANDROID käyttöjärjestelmällä pyöriville puhelimille. Kyse ei ole siis todellakaan mistään merikartoista tai navigointisovelluksesta, vaan sovelluksesta, jolla voi niin jakaa tietoa kalapaikoista muille, kuin laittaa itsellekin muistiin esim veneenlasku- tai nuotiopaikat.

Lyhyesti Kalassa –sovelluksen ideana on se, että sen avulla ihmiset pystyvät jakamaan keskenään erinäistä tietoa kalapaikoista ja niiden ympärillä tapahtuvista asioista. Käyttäjät voivat merkitä kartalle esim. saalisilmoitukset, nuotio- ja autopaikan, kalastustapahtumia yms. Sovelluksen on tarkoitus olla niin hauska kuin myös tarpeellinenkin. Sovellus pääsee todelliseen arvoonsa kun esimerkiksi menee kalaan uuteen paikkaan, eikä tiedä yhtään missä sijaitsee tienlevennys johon voisi jättää auton tai vaikkapa hyvä ranta missä voisi laskea veneen vesille. Jos merkkejä ei ole sattumoisin entuudestaan kyseisellä paikalla, voi käyttäjä laittaa löytämäänsä paikat itselleen muistiin sovelluksen avulla ja samalla jakaa tietoja myös muille. Kalassa –sovellus auttaa kalamiestä löytämään myös parhaat kala-apajat sekä varomaan vedenalaisia kiviä, mikäli joku on niistä sattunut kartalle varoituksen jättämään.  

Vaikka Kalassa -sovellus onkin tehty Kalassa.netin "toimeksiannosta", sen käyttö ei velvoita millään tavalla rekisteröitymään kyseiselle sivustolle.


KÄY LATAAMASSA ILMAINEN KALASSA -SOVELLUS TÄÄLTÄ: https://market.android.com/details?id=com.kashimir.kalassa1
Lisää aiheesta täälä: http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=24830.0

Käyttöohjeet:

Mikäli  törmäät virheisiin sovelluksessa tai keksit kehitysideoita, otathan rohkeasti yhteyttä: leo.osipov(a)osvega.fi

Olemme tehneet sovelluksen Kalassa.nettiä varten KennoMaps nimen alla ja tarkoituksenamme on, että tulevaisuudessa olisi maailma pullollaan vastaavia ”kustomoituja” KennoMapseja. Mikäli siis olet kiinnostunut saada itsellesi vastaavanlaisen sovelluksen tai tiedät jonkun ”alan” jossa tällaisesta voisi olla apua, ota yhteyttä yllä mainittuun osoitteeseen.
Kalaisin tervesin

Leo Osipov
KennoMaps

« Viimeksi muokattu: 23.05.11 - klo:14:10 kirjoittanut lio »

Poissa Sepi-?

  • Yleisvalvoja
  • Vakavampi harrastaja
  • *
  • Viestejä: 299
  • Onkivamies
Vs: Kalassa -sovellus Androidpuhelimiin
« Vastaus #1 : 23.05.11 - klo:19:18 »
Oikein hieno sovellus ja teillä toimii tuo tukikin näemmä loistavasti.
Tästä on varmasti apua monelle Norjan kävijälle.
Ihmettelen Googlen tyytymistä surkeaan karttaohjelmaansa, sehän on kun ajalta suo ja Jussi.
Pitäisiköhän alkaa joukolla pyytämään parempaan päivitystä.