Kirjoittaja Aihe: Vannöy  (Luettu 3316 kertaa)

Poissa Sepi-?

  • Yleisvalvoja
  • Vakavampi harrastaja
  • *
  • Viestejä: 299
  • Onkivamies
Vannöy
« : 28.12.09 - klo:12:41 »
Jotkut ehkä ovat jo vierailleetkin Vannöyssä ja jopa kyseisessä paikassa.
Aikaisemmin tietojen saanti oli aika vaikeaa, netinkin välityksellä, mutta pikainen haku kertoi useiden majoituspaikkojen ja sivustojen saaneen suomenkielisen version talven aikana.
Näin myös Eiran pitämä Vannöy Sjøcamping. http://www.vannoysjocamping.info/suomen/merikalastus.html
Useimmilla sivuilla on konekielinen käännös hauskoine hmm.. murteineen, mutta katsokaapa Eiran sivuja ja eikös jo ollutkin puhetta aiemmin että hän puhuu Suomea suht hyvin.
Saunasta en huomannut mainintaa, ehkä kävijät osaavat valaista siitä. Nuo kuvagallerian fotot lienee kerätty netistä, ainakin osa.

Toivottavasti hankkivat uusia veneitä ensi kaudelle, sillä vanhat ovat hieman pieniä, vaikka pärjäähän noillakin, kun ei kovin kauas mene.
Itse olen kovin kiinnostunut läheisestä Nord-Kvaløya saaresta ja sen ympäristöstä, mutta sieltä en ole löytänyt varsinaisia majoituspaikkoja lainkaan. Eteläosassa lienee jokin pikku kylä jossa ehkä jotain saattaisi olla, mutta muuten saarella ei ole kun muutama mökki, eli kovin tyhjä ja suuri on alue. Järviä ja jokia löytyy rautuineen ja taimenineen merisaaliiden lisäksi, eikä tuo pohjoispuoleinen alue vaikuta lainkaan hassummalta.
Lyngenistä tulee aikamoinen matka, mutta Dåfjordin (Ringvassoyan saari) lahdesta löytyisi mökki.
Eräs vaihtoehto olisi tietty majoittautua telttoihin saareen, mutta sitä roinaa kertyisi ehkä liiaksi silloin.
« Viimeksi muokattu: 28.12.09 - klo:13:03 kirjoittanut Sepi-? »