Kirjoittaja Aihe: Kalamerkit  (Luettu 1896 kertaa)

Poissa Sepi-?

  • Yleisvalvoja
  • Vakavampi harrastaja
  • *
  • Viestejä: 299
  • Onkivamies
Kalamerkit
« : 01.05.09 - klo:10:30 »
Monille tulee varmaan joskus saaliiksi merkattu kala ja kannattaa nähdä hieman vaivaa, jotta sen tarkoitus toteutuisi.
Palauta siis merkki/ merkit, niin osallistut samalla kilpailuun, jossa ihan hyvät palkinnotkin.

"Palauta kalamerkit

Voit palauttaa löytämäsi kalamerkit postimaksutta osoitteella KALANTUTKIMUS 33333 tai sähköisesti oheisella palautuslomakkeella. Ilmoita merkityistä kaloista myös tärkeimmät pyyntitiedot. Merkin palauttaneelle lähetetään palkkio (5€) sekä tiedot kalan istutuspaikasta ja istutuskoosta.

Kalamerkkiä palautettaessa on tärkeää ilmoittaa kalasta ainakin pyyntipäivä ja -paikka. Hyödyllisiä tietoja ovat myös pituus, paino ja pyydys. Myös suomunäytteen voi lähettää. http://www.rktl.fi/kala/kalamerkinta/palauta_kalamerkit/merkkipalautuslomake.html.

 http://www.rktl.fi/kala/kalamerkinta/palauta_kalamerkit/suomunaytteenotto.html.

Osallistut arvontaan

Kaikki vuoden 2009 aikana kalamerkin palauttaneet osallistuvat arvontaan, jossa pääpalkintona on Buster S -alumiinivene varustettuna 20 hv:n Yamaha perämoottorilla. Lisäksi arvotaan viisi SeaFox -kelluntapukua ja viisi Shimanon kela-vapayhdistelmää. Arvonta suoritetaan 1.2.2010.

Arvontaan osallistuvat kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, jotka palauttavat merkin pyyntitietoineen vuoden 2009 aikana. Kala voi olla pyydetty koska tahansa. Yksi palautettu merkki vastaa yhtä arpaa."

Muista siis palautus, saat hyvän mielen ja abloodit.
« Viimeksi muokattu: 04.05.09 - klo:12:15 kirjoittanut Sepi-? »