Kirjoittaja Aihe: Lidl kalastussetti  (Luettu 3520 kertaa)

Poissa RJR

  • Norjankävijä
  • *
  • Viestejä: 22
Lidl kalastussetti
« : 21.05.07 - klo:02:15 »
Täällä Oslon nurkilla on ehkä useammassakin paikassa Lidl ketjulla alennusmyynti kerran kuukaudessa mutta työmatkan varrella on kaupunginosa Rommen ja käväisin siellä.. Siellä myydään kaikenlaista muuta sälää ,mutta ei ruokaa. Myynnissä saattaa olla mitä tahansa koristeista ja vaatteista elektroniikkaan ja jopa kalastusvälineisiin.  Kuukausi sitten ostin myynnistä tarvikesarjan johon kuului erisaisia litkoja (liekö oikea termi) pohjakalastukseen . Erilaisia syöttilaitteita aina fluorensoivista kelluvista pohjasyöttikouluista kalastupihteihin ja pappiin (20 osaa asiallisessa viehelaatikossa).  Ostin pari näitä sarjoja mielestäni uskomattoman halpaan NOK 30 hintaan. Mutta kun sarjaan kuuluu myös heittopainoja joista kevyin oli 100 g olin hieman ihmeissäni miten näitä käyttäisin. Omalla raskaimmailla vavallani oli nimittäin yläraja 4o grammaa.
Eipä mitään .
Viikko sitten oli Lidl'in alennusmyynti taas auki , kävin siellä töitten jälkeen ja ostin sieltä raskaan rantakalastussetin ihan käsittämättömättömän halpaan 169 NOK hintaan. (about 21€) . Sarjaan kuuluu tietty vapa , kolmiosainen 4,2 metrinen heittopainoille 80-200 grammaa. 9 kuulalaakerilla varustettu raskas kela  (merkki b-square Surf 7000) . Siimakapasiteetti 300 m /0.40 siimaa. Ja siima oli valmiina kelalla ja lisäksi varapuola (tyhjä).
Pitäisi ainakin olla tarpeeksi vahva rannalta tapahtuvaan syöttikalastukseen tai uisteluun. Kerron kokemuksista myöhemmin kunhan olen kokeillut näitä vehkeitä.
Hilsen : RJR
Ei Norjalla mitään Öljyrahaa ole säästössä. Ne on muiden säästöjä.