Kirjoittaja Aihe: (Meri)kalastus videot ja dvd:t  (Luettu 3048 kertaa)

Poissa Jani

 • Yleisvalvoja
 • Lähes Kaiken Merikalastuksesta Tietävä
 • *
 • Viestejä: 1172
(Meri)kalastus videot ja dvd:t
« : 02.12.06 - klo:12:43 »
Tänne osioon hyviä vinkkejä mitä kannattaa video osastolta hommata.

Nyt on tullu katottuu Hälleflundra FROSSA, joka kertoo Pallaksen kalastuksesta Röstillä, eri menetelmiä käyttäen ja lopussa on kuvamateriaali miten väsytellään ja koukattaan 134kg pallas. Ihan hyvä vilmi, mut pelekästään ruotsin kielinen  :? Hinta on vähä suolanen 30€, mut eipä saa muualta tämmöstä.

Toinen mikä tuli katottuu on: Merikalastusta pienveneellä. se kertoo Ison makrillin, kampelan ja  sillin pyynnistä Juutinraumassa ja Iso Beltissä. Pikku pätkä on myös suur Sein kalastuksesta Röstillä, lopussa On ison pallaksen kalastusta Saltsstraumenissa. Aivan LOISTAVA   vilimi :!:  Eikä hintakkaan oo paha 8,90€ Tokmannilla. Suosittelen kyllä ehottomasti. :!: On vielä SUOMENKIELINEN tekstitys :D

Poissa Alfred

 • Norjankävijä
 • *
 • Viestejä: 15
(Meri)kalastus videot ja dvd:t
« Vastaus #1 : 02.12.06 - klo:15:56 »
Niinpä tietysti ! Itse köyhdyin 15 euron verran samasta filmistä prkl..
Siinä olen samaa mieltä että filmi on ihan mielenkiintoinen, on tullut jo pari kertaa katsottua mutta ei se ainakaan kuumetta laske, päinvastoin.

Youtubeen kun laittaa hakusanaksi Halibut tai Cod niin alkaa tulla filmejä, tosin laatu niissä on mitä on. Youtubessa voi mozillan kanssa käyttää video downloaderia jos haluaa videot kovalevylle.

Poissa Jani

 • Yleisvalvoja
 • Lähes Kaiken Merikalastuksesta Tietävä
 • *
 • Viestejä: 1172
(Meri)kalastus videot ja dvd:t
« Vastaus #2 : 03.12.06 - klo:23:16 »
No nyt tuli katottuu Kireitä siimoja ulkomaan special, menossa mukana Ari Paataja ja Jari Tuiskunen & kumppanit. Videolla kalastettaan Kuubassa joella ja merellä, Norjassa merellä pikkuturskaa, Islannissa lohta joella ja Irlannissa järvellä isoja haukia, ihan jees vilimi, varsinki tuo Kuuban ossuus oli hyvä, Norjan ossuus oli pieni pettymys ja Islanti ja Irlanti ihan jees. 8)  Hinta Tokmannilta n. 12.90

Sit tuli katottuu ruotsalainen: Urheilukalastus seikkailuja, siinä on pieni osa muutaki ku kalastusta, paikallista kulttuuria ja lunnon huomioon ottavvaa matkailua, mut suuri osa täyttä asiaa. Eli ISOJEN kalastusta. Aluks Ural joella kitasammen kalastusta, jotka on tosissaan isoja, ja siimat alimitotettuja :twisted:  Sit on Amazonilla pirajan ja monnin kalastusta, ei ihan pieniä nekkään :roll:  Keniassa kalastellaan aluks joella kirjolohta, ja siitä siirryttään järvelle Niilinahvenen kalastukseen ja sieltä ISOMPIEN ja TOSI ISO HAMPAISTEN jokikalojen  :shock:  kalastuksen jäläkkeen Marliinin pyyntiin merelle. Namibiassa kalastettaan haita rannalta ja vastaiskut on ihan miehekkäitä, mut niin on kyllä kalojen voima sekä "koukkaus" tyylikkiin :shock:  Ja ihan lopuks kalastellaan Malesiassa Käärmeenpää kaloja 8)  Tosi hyvä vilimi jota suosittelen kyllä kahtommaan.
Tälläkkii vilmillä Hinta Tokmannilta n. 12.90 :D